Международен Тунинг фестивал МАСКА 2022/MASKA 2022

За втора поредна година екипът на LED Headlights Ruse имаше разположена шатра в рекламното експо на Международен тунинг фестивал МАСКА, който се провежда край Русе на полигон ДЗС.

В съботния ден (2.07.2022) посетителите имаха възможност да пробват и тестват на място LED осветление от среден и висок клас на своите автомобили. Освен осветление на марката Novsight, което отговаря на Европейските изисквания, имахме изложени и по-евтини модели светлини със светодиоди ZES.

Изложихме и няколко от нашите цветни и шарени фарове, които привлякоха вниманието на аудиторията. Демонстрирахме и боядисани детайли с флуоресцентен и хамелеон ефект, които светеха нощем под UV излъчване от различни диско лампи.
Видео: https://www.tiktok.com/@ledruse.com/video/7117178748306345221

Предлагахме услугата РЕЦИКЛИРАНЕ НА ФАРОВЕ на тунинг фестивала, интересът беше голям, а всички, които се интересуват могат да изпратят запитване на тел. 0878961206.

Срещнахме се с някои от нашите партньори и конкуренти, обсъдихме проблемите в бранша и намерихме начин за взаимно сътрудничество. Всяка година на този фестивал се случват чудеса!

Като атракции на евента имаше уникално по рода си шоу с дронове, концерт на 100 Кила, тунинг изложение, DRIFT TAXI, участие взеха и две много известни дами от дрифт дисциплината. Тунинг изложение, супер кар експо и шоу със сапунени балони.

За разлика от повечето събития, на Маска организаторите се бяха погрижили паркингът да е уреден и да няма струпване на автомобили и запушени коли, за което заслужават поздравления.

Ние се забавлявахме! Пожелаваме на всички, които се колебаят дали да посетят такъв евент – да спрат да се колебаят и да отидат – емоцията се запомня и си заслужава!