Рециклиране и тунинг на фарове

ВЪПРОСИ ЗА ОГЛЕДИ, ПОЛИРАНЕ И РЕЦИКЛИРАНЕ НА ФАРОВЕ СЕ ПРИЕМАТ:
НА ТЕЛ. 0878 961 206
VIBER: 0878961206
E-mail: office@ledruse.com
Facebook: https://www.facebook.com/ledruse

ПОЛИРАНЕ НА ФАРОВЕ
Цена за 2 фара, започваща от 60,00 лв с ДДС.
Работим с предварително записан час.
Това е само козметична процедура и се прави, когато пластмасовите предни капаци пожълтеят или загубят прозрачността си. Това има слабо значение за видимостта вечерно време. Когато са чисти и лъскави, те светят малко по-добре и заслепяват по-малко. Използваме висок клас професионално оборудване, шкурки и разнообразни полиращи пасти или химическо полиране според ситуацията. Ако процедурата не помага да се подобри видимостта, препоръчваме да се пристъпи към рециклиране (възстановяване) на фаровете и рефлекторите им.


РЕЦИКЛИРАНЕ НА ФАРОВЕ, РЕФЛЕКТОРИ, ТУНИНГ И CUSTOM ДИЗАЙНИ

Цената се определя индивидуално според проблемите, които имат – изпотяване, недостатъчна светлина, проблеми с инсталацията, козметични и др.

Рециклирането е процес на ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на фаровете и рефлекторите – полагане на ново отразително покритие на рефлекторите и ремонт на повредените елементи. Зад лупите също има рефлектори, които бързо се амортизират при употреба на силни и греещи крушки. Такива са всички 55-ватови халогенни крушки, китайски силни ксенони и всички други подсилени крушки (65, 75 вата и т.н). Освен топлината, която отдават, имат отношение и към амортизацията на ел. инсталацията.

Много често именно инсталацията може да създаде проблеми – когато кабелите се оголят и гумената им обвивка се нарони, смяната на крушка става непосилна задача, тъй като буксите започват да се трошат и ронят, късат се кабелите преди тях, а вероятността да се допрат 2 голи жици е голяма. Това е нормален процес след 10-15 годишна употреба на един фар, в някои случаи – много по-бързо.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ УПОТРЕБАТА НА LED ОСВЕТЛЕНИЕ СЛЕД РЕЦИКЛИРАНЕ. ИДЕЯТА НА LED СВЕТЛИНИТЕ Е ДА СВЕТЯТ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ КРУШКИ, НО ДА ГРЕЯТ ПО-МАЛКО. ТАКА СЕ ЗАПАЗВА ЕФЕКТЪТ ОТ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ФАРОВЕТЕ.

Когато фаровете се отварят за ремонт, се отстраняват всички налични и потенциални проблеми в близко бъдеще, почистват се и отвътре. Накрая се залепят и уплътняват с качествено лепило, което има правилните характеристики, за да не пропуска вода и да има достатъчна еластичност при температурни промени и UV-устойчивост. По желание може да се добави и защитно фолио или керамично покритие за дълбок гланцов ефект и защита. Ако стъклата са твърде нацепени или компрометирани, могат да бъдат сменени с нови.

Освен ремонт, за индивидуалистите и любителите на екстравагантните идеи може да се направи custom дизайн – вграждане на лупи, боядисване на декорации в най-различни цветове, формички по лещите, ангелски, демонски очи, DRL с мигач, гравиране на лупите, бягащи DRL и мигачи, подсветки и т.н. В случай, че декоративните елементи са твърде мръсни и прашни или имат дефекти, препоръчваме да се боядисат с оглед по-ниската цена на боядисването от тази на прехромирането. Определя се според големината на детайла.

Свържи се с нас, за да обсъдим какво желаеш да направим за твоето по-приятно нощно пътуване и по-елегантна визия!